Dette kan gjøres på to nivåer: Pr ansatt eller pr ansattgruppe. 

Ved å gjøre personalisten tilgjengelig for en ansatt, vil denne ansatte også få tilgang til fødselsnummer/D-nummer på alle de ansatte.

 

1. For én ansatt

Finn riktig ansatt i ansattlisten. Klikk deg så inn i ansattkortet til den ansatte ved å klikke på den ansatte. 


Velg fanen som heter menyer. I nedtrekksmenyen velger du Personalliste og legger det til. Etter at det er lagt til må du bestemme hvor dette skal være tilgjengelig. For vanlige ansatte vil det være mest tilgjengelig på Hjem-menyen. 


Menypunktet vil legge seg slik i den ansattes Hjem-meny 


2. For en hel ansattgruppe

Ved å legge det inn på en ansattgruppe, vil alle ansatte som tilhører den gruppen få dette menypunktet. Dette er en god fremgangsmåte hvis mange/alle ansatte skal ha dette og man ønsker å slippe å legge det inn en og en. 

Du må da navigere deg inn i ansattgruppen der du ønsker å legge dette til. 

Når du har kommet inn i ansattgruppen følger du samme framgangsmåte som i ansattkortet.


 Menypunktet vil nå være tilgjengelig for alle i denne ansattgruppen, på Hjem-menyen. Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00