Dersom dere har aktivert funksjonen som gjør at de ansatte må stemple til pause vil hjem-siden til de ansatte se litt annerledes ut. Denne funksjonen benyttes ofte av butikker og lignende da ansatte gjerne ikke kan ta pause på fast oppsatte tider i henhold til trafikk i lokalet.


Slik ser hjem-menyen ut for en ansatt som stempler til/fra pause

Når den ansatte er innstemplet vil pause-knappen være tilgjengelig.

 

Når den ansatte er tilbake fra sin pause vil selve stemple-knappen være borte og eneste mulighet for stempling for den ansatte er å stemple ut fra pausen. 

 

Når de ansatte stempler til og fra pause vil de få muligheten til å bli automatisk logget ut fra sin profil eller å fortsette inne på profilen.


De ansatte kan også få spørsmål ved utstempling dersom de ikke har stemplet til pause denne dagen. :


 Spørsmål ved utstempling kommer kun dersom det er aktivert et pausetrekk på det aktuelle arbeidstidsparameteret i tillegg til Stemple til pause-funksjonen.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00