I noen tilfeller kan det være nyttig å se hvor mange timer som var forventet på en ansatt denne dagen. Dette kan du hente frem i timelisten til den ansatte. 


Dette kan du se ved å klikke deg inn på timelisten til den ansatte. Her trykker du på "tilpass" oppe i høyre hjørne. Du vil da få valg over ting du ønsker å ha synlig i timelisten. Du huker deretter av for "forventet tid" og trykker oppdater. 


Du vil da få opp en kolonne med "forventet", som vil vise hva som er forventet tid for den ansatte denne dagen. 


Dersom man legger inn en vakt/forventet arbeid i etterkant av  at man har registrert inn en timelinje, vil IKKE den forventede arbeidstiden endre/oppdatere seg.

 

 

Dersom en ansatt har en forventet arbeidstid i bemanningsplanen eller i arbeidstidsparameteret en bestemt dag, vil det dannes et avvik på dette dersom man stempler/registrerer inn mer eller mindre tid denne dagen. 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00