Kortstempling er like tidsbesparende som det er enkelt!


Forenkle inn- og ut-stempling for ansatte ved å bruke kort til pålogging og stempling. Ansatte vil da ikke trenge å benytte ansattnummer og pin kode, men kan trekke kortet sitt foran kortleseren for pålogging og stempling.


Bruker man kortstempling forenkler man hele stemplingsprosessen, og det kan være med på å spare flere minutter hver dag hvis det er stor trafikk ved stemplingsterminalen.
Samtlige ansatte i Kaffebryggerene AS har hvert sitt berøringsfrie kort som de benytter til adgangssystemet på bygget for å åpne ytterdøren. Det samme kortet benytter de også til pålogging og stempling i Tidsbanken, da de har en berøingsfri kortleser tilkoblet deres stemplingsskjerm.

Hver morgen når ansatte kommer på arbeid holder de kortet sitt foran låsen på ytterdøren for å komme inn på arbeidsplassen. Etter klesskift i garderoben går de forbi stemplingsskjermen som er plassert like utenfor - her holder de sitt berøringsfrie kort opptil leseren og blir da automatisk pålogget Tidsbanken og stemplet inn på arbeid. Hele prosessen er unnagjort på ett sekund. Så er det bare for neste ansatt å gjenta samme prosedyre.  


Tidsbanken er kompatibel med kortlesere som kan emulere tastatur og vi leverer flere varianter av disse i tillegg til annet stemplingsutstyr. Vi leverer blant annet magnetkortlesere, berøringsfrie kortlesere, magnetkort, berøringsfrie kort, berøringsfrie nøkkelbrikker, med mer.

Her finner du mer detaljer og priser for utstyr vi leverer (PDF)

Ta kontakt med vår supportavdeling hvis du har behov for stemplingsutstyr eller ønsker en uforpliktende prat om stemplingsmuligheter.

Tidsbanken er også kompatibel med strekkodeleser, dette er ofte brukt av bedrifter som registrerer tid mot ordrer og har ordresedler med strekkode.

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00