Vi ser at de kundene som har lav terskel og som regelmessig er i kontakt med oss for å få tips, råd og hjelp, er de som er mest fornøyd med Tidsbanken. Kanskje fordi de fort får ryddet uklarheter og problemer av veien, og kanskje fordi de hele tiden har et system som leverer som det skal.

Med supportavtale har du fri support hos oss, og god tilgang til hjelp når du trenger det. Dette gjelder både via telefon- chat- og fjernhjelp. Med supportavtale blir det lettere å ta en telefon når det er ting som er uklart eller dersom dere har nye regler som bør tas høyde for i Tidsbanken. 

I tillegg vil du med aktiv supportavtale bli prioritert fremfor kunder uten en slik avtale, samt at du får rabatt på alt fakturerbart timearbeid som ikke er omfattet av supportavtalen. Til slutt får du god forutsigbarhet rundt årlige kostnader. 

Noen fordeler

  • Fri telefonhjelp
  • Fri fjernhjelp
  • Fri hjelp på chat
  • Hyppigere kontakt med oss rundt systemoppsett og funksjon, tips, triks og råd
  • Prioritet i innmeldte saker
  • 20-40% avslag på fakturerbart timearbeid
  • Forutsigbarhet i årlige driftskostnader

For mer informasjon om Supportavtalen eller spørsmål angående denne, vennligst ta kontakt med support på 55 27 37 00,
support@tidsbanken.no, eller chat direkte fra systemet.

Avtaledokument for Supportavtale periodisert fra Januar til Januar finnes her

Avtaledokument for Supportavtale periodisert fra dato til dato finnes her

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00