I Tidsbanken har vi mange forskjellige rapporter, som alle vil gi nyttige nøkkeltall for firmaet ditt når man skal analysere året / måneden / ukene som har gått.

Denne artikkelen vil ta for seg en av disse rapportene, da kort forklart hva man trenger å velge, samt hva utvalget vil resultere i.

Du finner en mer detaljert forklaring på rapporten her

Sum per valgDette er en av de mest fleksible rapportene vi har i Tidsbanken. Du finner den i rapportmenyen din, under emne Timeliste

Det er diverse filtre man kan sette i denne rapporten, oppe i venstre hjørne. Velger man eksempelvis avdeling vil kun den avdelingen sine timer komme med i rapporten. Velger man en ansatt, vil kun en ansatt sine timer komme med i rapporten.

Tell kun produktive, er basert på krysset på lønnsart. Setter man en hake der, vil kun produktive lønnsarter komme med, som eksempelvis fastlønn, timelønn, overtid 50%, med mer. Dette vil sørge for at fravær blir utelatt fra rapportene.  Man har også mulighet for å skjule innleide, fastlønnede eller timelønnede og dette er basert på krysset under fanen Stilling på hver ansatt sitt ansattkort.

Man bør alltid ta stilling til datoen for hver rapport man genererer.
 

Enkelt kryss, genererer en rapport gruppert etter valgt felt, eksempelvis:

  • Kun hake i avdeling feltet - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, gruppert etter avdeling.
  • Kun hake i ansatt feltet - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, gruppert etter ansatt.
  • Kun hake i prosjekt feltet - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, gruppert etter prosjekt.
  • Kun hake i lønnsart feltet - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, gruppert etter lønnsart.
  • Kun hake i arbeidstype feltet - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, gruppert etter arbeidstype.

Flere kryss, genererer en rapport gruppert etter alle feltene, det man må passe på i ett slikt tilfeller at jo flere kryss man velger, jo flere linjer blir generert. Det vil også i enkelte tilfeller ta lang tid før den blir ferdig generert.  Eksempler på flerkryss rapporter man ønsker er:

  • Kryss i ansatt og prosjekt feltene - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, blir gruppert etter ansatt også prosjekt.
  • Kryss i lønnsart og ansatt feltene - Resultat: Alle timer ført i valgt periode, blir gruppert etter lønnsart også ansatt.

Disse rapportene kan være fornuftig å ta ut hvis man er interessert i å se eksempelvis hvor mange timer en avdeling/ansatt har ført mot de forskjellige prosjektene man har. Legger man på filtre på Skjul fastlønnede og Skjul timelønnede vil man også kun liste ut innleid arbeidskraft på avdelingene på de forskjellige prosjektene.

Har man lagt inn timelønn på ansatte, og/eller salgspris kan det være fornuftig å lage en rapport på ansatte, med hake i vis salgspris / Vis sum kost, da vil man få ut en liste som viser kostnader opp mot salg. I tillegg til dette kan man legge opp Ta med F+A, som vil resultere i at feriepenger og arbeidsgiveravgift kommer opp.

Feriepenger og arbeidsgiveravgift er prosentbasert, og kan variere fra hvor i landet du befinner deg. Vennligst påse at det ligger riktig i deres firmaopplysninger

Det kan være fornuftig å sette en hake i Vis format og Vis tekst, da disse to vil få inn ansattenavn, og sørge for at kun 2 desimaler blir vist.

MAN FINNER EKSPORT TIL EXCEL I BUNNEN AV SKJEMAET

 

 

Eksempler

Detaljert lønnskostnadsoversikt på en avdeling

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00