Denne artikkelen er todelt og tar for seg hvordan man sender personlig lenke til en enkelt ansatt og flere ansatte. 


Hvordan sende personlig lenke til ansatte.Dine ansatte vil få en SMS eller/og en epost med en personlig lenke som de kan bruke for å benytte Tidsbanken uten å måtte logge seg inn. Følgende melding sendes ut: "Logg inn i Tidsbanken med denne personlige lenken. Vi anbefaler å lagre den som et bokmerke i nettleseren.     

   


For én ansatt

Her finnes det to alternativer:


1. Fra ansattlisten:

1.1. Gå til ansattlisten, velg ønsket ansatt og velg Send personlig lenke.


1. 2. Velg om du vil sende SMS eller E-post, klikk Send 


1. 3. Du vil få spørsmål om den ansatte skal ha lov til å stemple inn og ut med denne linken. Ta stilling til det og lagre.

 

2. Fra ansattkortet

2. 1. Gå til ansattkortet til den ansatte du ønsker å sende til, gå til fanen preferanser og klikk på "Send personlig lenke"

2. 2. Ta så stilling til det samme som i punkt 1.2 og 1.3


 


For flere eller alle ansatte

1. Gå til ansattlisten, klikk på nedtrekksmenyen til høyre for Ny ansatt og velg Send personlige lenker.2. Du vil få en liste over alle ansatte, marker de du ønsker å sende til. Du kan markere alle eller ingen øverst i listen. Klikk send når du har valgt ut ansatte.


3. Du vil få spørmål om disse ansatte skal kunne stemple på mobilen. Velg riktig innstilling for de forskjellige ansatte. Lagre og lukk. (samme som i punkt 1.3) De ansatte kan deretter bokmerke denne lenken for kjapp og enkel tilgang til Tidsbanken.

Du kan definere hvor lenge du ønsker en ansatt skal ha tilgang til å benytte sin personlige lenke under administrer personlig lenke. Som standard kan de ansatte ikke stemple med personlig lenke, men dette kan du administrere enten på ansattgruppenivå eller personnivå

 Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00