Denne artikkelen forklarer hvordan du kan endre en eksisterende turnus/arbeidsavtale.


Endre eksisterende turnus

1. Ved korrigering av en allerede en eksisterende turnus må du inn på ansattkortet til den ansatte det gjelder.


2. Under fanen Turnuser finner du turnusene til den ansatte. Klikk på Rediger på turnusen du ønsker å endre.


3. Start med å slette utrullede vakter


4. Du kan så endre på klokkeslett/arbeidstyper/avdelinger, slik at turnusuken(e) blir riktige. Når endringene er gjennomført er det bare å rulle ut turnus. For å se over at alt stemmer kan du klikke deg tilbake til vaktlisten.
Dersom du for eksempel har endret et arbeidstidsparameter fra å ha pausetrekk til ikke å ha det, må vaktene slettes, og deretter legges inn på ny.


Endrer du en eksisterende turnus vil planlagte vakter bli endret helt tilbake til startdatoen for turnusen, men registrerte timelinjer i Timelisten vil ikke bli påvirket. 

Ved ny arbeidsavtale se her!

 


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00