Hvordan utføre omstart av integrasjonsservice


1. Logg på serveren hvor integrasjonen (TLink Tidsbanken integrasjon) er satt opp.


2. Trykk "Windows-knapp + R-knapp" på tastaturet. 


3. Skriv inn "services.msc" i det nye vinduet som åpnet


4. Velg "TLink Tidsbanken integrasjon" i listen5. Trykk på "Restart" the service / "Start" tjenesten på nytt


Hvordan aktivere automatisk restart av integrasjonsservicen

Hvis dere opplever at T-link servicen tidvis stopper og istedenfor å måtte restarte den selv ønsker å legge opp til en automatisk restart for eksempel hver natt så kan dette gjøres gjennom Windows Task Scheduler /Oppgaveplanlegger i Windows.

I T-link mappen på deres server skal det befinne seg en fil med navnet  Restart tlinkservice.bat, når man kjører denne filen så restartes integrasjonsservicen. Hvis dere ønsker en automatsik restart hver natt, så kan dere opprette en ny oppgave i Windows oppgaveplanlegger som kjører denne filen. Da vil integrasjonsserven restartes automatsik på det intervallet dere konfigurerer oppgaven til å kjøre på. 

Hvis dere mot formodning ikke har Restart tlinkservice.bat så kan denne enkelt opprettes av dere ved å åpne notisblokk/notepad på serveren for så å skrive inn de to linjen dere finner under (se også bildet), for så å trykke Lagre som å lagre filen på valgfri lokasjon med navnet Restart tlinkservice.bat.


Hvis dere ikke vet hvordan dere oppretter en oppgave i Windows Oppgaveplanlegger så finnes det informasjon om dette her
sc stop tlinkservice
sc start tlinkservice
Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00