Enkelte ganger kan det oppstå feil med informasjonskapslene og man opplever gjerne da at ikke alt i Tidsbanken fungerer slik man ønsker. Løsningen er som oftest å fjerne informasjonskapslene og logge seg inn på nytt i Tidsbanken. Etter man har fjernet informasjonskapslene må nettleseren startes på nytt.

OBS! Husk at du må taste inn firmaid og passord på nytt etter du har slettet nettleserdataene. Hvis du har fått tilsendt en påloggingslink til Tidsbanken vil denne fungere som normalt uansett.

Vær også oppmerksom på at Tidsbanken er best kompatibel med nettleseren Google Chrome. 
Spesielt Microsoft Edge/Internet Explorer er kjent for å skape problemer ved bruk av Tidsbanken.

 


Google Chrome

På tastaturet trykker du på Ctrl + Shift + Delete. Velg "avansert" og marker alle punktene i listen og trykk på knappen "Slett data":

 

Alternativ:

 • Trykk på de tre prikkene oppe i høyre hjørne.
 • Velg "logg" og deretter "logg" igjen.
 • Velg Slett nettleserdata -> Slett følgende elementer fra tidsperiode: Alle Datoer
 • Kryss av for hvilken informasjon du vil fjerne og avslutt med Slett data.


Det er også mulig å kun slette nettleserdata for Tidsbanken. Dette gjør du ved å trykke avbryt når du er inne på slett data-siden.

Deretter velger du Nettstedsinnstillinger -> Informasjonskapsler -> Se alle informasjonskapsler og nettstedsdata -> søk opp Tidsbanken i søkefeltet oppe til høyre og slett alle i listen.Mozilla Firefox

På tastaturet trykker du på Ctrl + Shift + Delete. Marker alle punktene som er vist på bilde under og trykk på knappen "Slett nå":


 

Alternativ:

 • Velg de tre strekene oppe i høyrehjørne og deretter klikk på "innstillinger".
 • Velg "personvern og sikkerhet" og velg "tøm data" under "informasjonskapsler og nettleserdata".

Microsoft Edge 

På tastaturet trykker du på Ctrl + Shift + Delete. Marker deretter alle punktene i listen som vist på bildet under og klikk på "Fjern":

Alternativ:

 • Klikk på de tre prikkene oppe i høyre hjørne og velg "velg hva du vil fjerne" under "fjern nettlesingsdata".

Når du klikker på "velg hva du vil fjerne" kommer du inn til siden som vist i øverste bilde.


Opera

Klikk på klokke-ikonet på oppgavelinjen i nettleseren og velg "alt" for så å klikke på "slett nettleserdata".Safari

 • Velg Preferences fra Safari-menyen
 • Velg ikonet Sikkerhet (hengelås)
 • Trykk på Vis informasjonskapsler (Show cookies) knappen
 • Velg informasjonskapslene du vil slette og trykk slett

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00