Fredag i forrige uke utvidet Tidsbanken åpningstidene sine og er nå under Koronakrisen tilgjengelig for kundene helt fram til klokken 23.00, også i helgene. Det er stadig endringer i regelverket og Tidsbanken sine rådgivere jobber døgnet rundt for å finne de beste løsningene for kundene sine slik at timene blir ført riktig. På denne måten får kundene mest mulig kontroll på arbeidstiden og kostnadene sine.

Krisen rammet landet og store deler av bedriftsnorge ble berørt over natten etter at Erna Solberg og regjeringen kom med de sterkeste og mest inngripende tiltakene Norge har hatt i fredstid.


Når krisen rammet landet var vi ikke i tvil om hva vi måtte gjøre, sier Marius Meisterplass Aam.


Marius er leder for kundeservice i Tidsbanken og ser et økende behov for råd og veiledning fra kundene etter hvert som situasjonen utvikler seg. De måtte selv flytte inn på hjemmekontor, men var over natten på plass, fullt operative med økt kapasitet.


Vi har alltid vært eksperter på arbeidstid, og det skal vi være under denne krisen også. Mange av kundene våre opplever ekstraordinære tilfeller i denne tiden og våre rådgivere jobber døgnet rundt for å finne de beste løsningene slik at man har kontroll på arbeidstid og kostnader, forteller Marius videre.

Marius Meisterplass Aam klar for å hjelpe kunder fra hjemmekontoret sitt

Ulike utfordringer

Den siste uken har Tidsbanken hjulpet flere tusen virksomheter med stort og smått fra hjemmekontor.

Blant utfordringene de nå møter er permitteringer, ekstraordinært fravær, hjemmekontor, omsorgsdager og pålagt overtid. COVID-19 koronaviruset har medført store endringer i samfunnet og næringslivet. Noen permitterer, mens andre har mer jobb enn noensinne. De fleste påvirkes av sykefravær og karantenetid, og stort frafall av arbeidstakere grunnet sykdom/karantene vil kunne medføre økt arbeidspress på gjenværende arbeidstakere. Slik at trenden går ikke kun i retning av permitteringer, men noen har også økt arbeidsoppgaver


Det er mange berørte virksomheter, men det er også mange lyspunkt der ute. Mange virksomheter er mindre berørt og noen opplever en oppsving - også disse kan vi hjelpe, men da gjerne med effektivisering og tilrettelegging for bedre kontroll av ordrer og arbeidstid nå når de har høy aktivitet, sier Marius.


Tiden vi alle er inne i er uoversiktlig og nokså kaotisk for flere. Dette betyr at man trenger systemer som leverer på det de kan, pluss litt ekstra.


Det er mange som ønsker bistand fra oss for tiden og vi er alltid her for kundene, så vi var aldri i tvil om å utvide tilbudet vårt, sier Marius.


Blant utfordringene som har møtt dem er flere som nå har flyttet kontoret sitt hjem. Hjemmekontor kan være utfordrende, men ikke mange timer etter rådene fra FHI kom ut med at de som kan bør jobbe hjemmefra, hadde kundeservicegjengen allerede en løsning


Vi laget en skreddersydd hjemmekontor-pakke. Vi vet at når ansatte har hjemmekontor er det viktig med systemer som gir dem mulighet til å være fleksible. De er nødt til å ha kontroll over arbeidstiden, og samle alt av rutiner og regler i ett og samme system for å forenkle hverdagen.


Tidsbanken leverer et skreddersydd og fleksibelt system til sine kunder, og mener selv at det er like viktig at de også er fleksible for kundene sine i denne tiden.


Vi kommer til å fortsette å stå på for å hjelpe kundene våre, vi har både kapasitet og kompetanse, så det er bare å ta kontakt, avslutter Marius med.

Ta kontakt 

Våre konsulenter er tilgjengelig for å hjelpe dere alle dager mellom 08:00 - 23:00. Ta kontakt hvis dere ønsker tips, hjelp, råd og veiledning eller bare en hyggelig prat - vi er her for dere. 

Kontakt våre konsulenter enten via chat (nede i høyre hjørnet) eller ved å sende en e-post til support@tidsbanken.no, vi er klar!

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00