Legg inn timebudsjett på prosjekter og få et aktivt forhold til prosjektets fremdrift og timeforbruk

Ved å opprette timebudsjett på prosjekter, kan dere måle fremdriften, samt få oversikt over forbrukt tid, sammenlignet med budsjettert tid. Har dere brukt for mye tid på denne aktiviteten, eller er dere under budsjett? Timebudsjett bidrar også til en komplett visning av Fremdriftsplanen.

Bilde viser Timebudsjett på prosjekt, prosjektlinje og aktiviteter. 


Timebudsjett må legges inn på aktiviteter. Følgende supportartikkel viser hvordan du kan opprette aktiviteter

Summen av timebudsjettene på aktivitetene utgjør timebudsjett for prosjektlinjen aktivitetene tilhører. Timebudsjett for prosjektet utgjør summen av timebudsjett på alle prosjektlinjer. 


1. Fremgangsmåte

Det er fire fremgangsmåter for å legge inn timebudsjett på en aktivitet. Dette er fra statusfanen, fra aktivitetsfanen, fra aktiviteten eller ved å kopiere prosjektlinjer til aktiviteter. Alle metodene starter ved at du har valgt ønsket prosjekt. Gå til prosjektlisten og velg ønsket prosjekt. 


1.1 Timebudsjett - Statusfane

Gå til statusfanen og klikk på nedtrekkspilen for ønsket aktivitet. Legg deretter inn Timebudsjett på aktiviteten og trykk Lagre.



1.2 Timebudsjett - Aktivitetsfane

Gå til fanen aktiviteter. Dersom du ikke har denne fanen kan du lese her for å legge den til. Denne oversikten gir muligheten for å legge inn budsjett på flere aktiviteter i samme omgang. Husk å lagre endringer!



1.3 Timebudsjett - Aktivitet

Start med å stå på statusfanen for ønsket prosjekt. Klikk deretter på tittelen til ønsket aktivitet. 


Når du er inne på aktiviteten kan du legge til timekost, ved å først trykke på timekost. Legg deretter inn ønsket timebudsjett

1.4 Timebudsjett - Kopier prosjektlinjer til aktivitet

Dersom prosjektet ditt kun har prosjektlinjer, men du fremdeles ønsker å lage timebudsjettet, er dette mulig ved hjelp av funksjonen Kopier til aktiviteter. Denne funksjonen kopierer prosjektlinjene du har opprettet til aktiviteter, slik at du kan legge inn timebudsjett på dem. 

Gå til fanen for Prosjektlinjer og trykk  Kopier til aktiviteter. Godkjenn at du er sikker. 

Du kan nå legge inn Timebudsjett. Husk å lagre når du er ferdig. 

Denne metoden innebærer at du oppretter en aktivitet som er en kopi av prosjektlinjen. Aktiviteten vil bli synlig i statusfanen. 



Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00